OVER ONS

Ik ben Claudia Ziegler, getrouwd, hooggevoelig en moeder van een zoon met Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, 20 jaar geleden, ben ik mij verder gaan specialiseren in diverse massagetechnieken. Naast de passie voor huidverzorging is massage een essentieel onderdeel geworden in mijn praktijk Biyoushi.

Mijn persoonlijke weg gaf het inzicht dat balans tussen lichaam en geest essentieel is. Gaandeweg ging ik mij steeds verder ontwikkelen en specialiseren in nieuwe holistische behandelmethoden en het gebruik van specifieke producten die hierbij perfect aansluiten; natuurlijke en biologische huidverzorging.

Mijn holistische manier van behandelen bestaat uit het herkennen en ontdekken van de werkelijke oorzaak van de klachten. Daarbij maak ik gebruik van mijn opgebouwde kennis,mijn intuïtieve vermogen en levenservaring.

Biyoushi verzorging massage specialiste Claudia Ziegler

Een aantal jaren geleden ben ik gefascineerd geraakt door de schoonheid en natuurlijke kracht van edelstenen. Als hoogsensitief persoon ben ik heel blij met edelstenen; ik draag ze, behandel ermee en adviseer ze aan cliënten. Vooral voor gevoelige, autistische kinderen kunnen edelstenen een verlichting geven in deze prikkelvolle wereld.

Tijdens de behandeling voel ik aan welke elementen het beste bij jou en jouw behoeften passen. Door diverse technieken te combineren zorg ik voor een behandeling op maat.

Ik vind het een dankbare uitdaging om mensen of kinderen weer bij zichzelf te laten komen en hun gevoel van welbevinden te verbeteren op de manier die bij hen past.

NIEUW:

Waar ik heel enthousiast over ben is de nieuwe behandeling die ik heb ontwikkeld: de “Heppie massage”. Dit is een massage voor kinderen en volwassenen met hooggevoeligheid, autisme en/of  AD(H)D.

Om u optimaal te kunnen behandelen, moet er een basis van vertrouwen zijn. De behandelingen van Biyoushi zijn gebaseerd op verschillende opleidingen, trainingen en cursussen.