Cosmetische Acupunctuur

Bij deze behandeling wordt er gewerkt met RIES COSMETICS, 100% natuurlijke huidverbeteringslijn!

Een complete gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering met Aesthetic Needling.

Cosmetische acupunctuur werkt spier ontspannend en verbetert de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Het heeft daardoor verjongende en revitaliserende effecten op de huid. Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze, niet chirurgische methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen en/of tegen te gaan.

Alvorens we kunnen starten met deze behandeling vindt er eerst een intakegesprek (gratis) plaats. Het intakeformulier wordt doorgenomen met de klachten en wensen. Na een week bespreken we de diagnose geven we informatie over de te verwachten resultaten, het behandelplan en de behandelingsduur. Tevens worden adviezen gegeven op het gebied van huidverzorging, leefwijze en voeding.

  • Reiniging
  • Masker op basis van chinese kruiden
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Insluizen serum op maat diep in de huid met ultrasoon apparaat

Ultrasoon huidmassage: Door deze micromassage en insluismethode met dieptewerking aan de hand van ultrasoontechniek wordt de doorbloeding bevordert, de lympfedrainage verbetert, activeert de stofwisseling en zorgt door collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.

Facecupping: Deze ontspannen en diepe massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid, verstevigt de huid, werkstoffen worden beter opgenomen, vermindert rimpels en fijne lijntjes, draineert vochtwallen.

Gezichtsmassage combi van shiatsu en bindweefsel massage.

Aesthetic Needling: Dit is een zeer effectief anti-aging behandelmethode, Aesthetic Needling is een effectieve natuurlijke methode zonderde negatieve bijwerkingen van bijvoorbeeld botox en faceliften. Tijdens de behandeling van de anti-aging door Aesthetic Needling worden er kleine acupunctuur naaldjes in de huid aangebracht en creëren daarmee op een natuurlijke manier een facelift waardoor rimpels verminderen, het gezicht gelift wordt en er een natuurlijke teint teruggegeven aan de huid.

Behandelfrequentie: 
6x elke week een behandeling
2x elke 2 weken een behandeling
2x elke 3 weken een behandeling

Daarna 1x per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling

Voor een complete kuur geldt een speciaal tarief.

Producten:
De cosmetische acupunctuur wordt voor het allerbeste resultaat gecombineerd met producten van Ries Cosmetics. Deze producten zijn op basis van Chinese kruiden zonder toevoegingen van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Het unieke concept bestaat uit op maat gemaakte serums, crèmes en voedingssupplementen. Ries Cosmetics is dermatologisch, dierproefvrij getest en anti allergisch. Ries is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht vraagt. Vanuit de overtuiging dat schoonheid van binnenuit komt worden de producten als gehele lijn gebruikt maar ook als aanvulling op de producten die al gebruikt worden. Zo wordt er gestreefd naar een voor jou optimaal resultaat.

cosmetische acupunctuur huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Tarief :

65.00 – 75 minuten
€ 75.00
 – 100 minuten